6 June 2007

KHiB-studenter stiller ut møbler i Hamburg


Tidligere og nåværende møbeldesignstudenter ved KHiB skal representere norsk design på Altona-festivalen i Hamburg som åpner 7. juni 2007. Produktene som stilles ut er: stolene "Copenhagen" av Lars Tornøe, "Ele Ela" av Atle Tveit, "Stol for symfoniorkester" av Vidar Laksfors, "Fly Me" av Geir Sætveit og barnemøbelet "Bugge" av Ingse Galtung Døsvig/Katrine Vestøl/Caroline Harstad.

 Norsk design under tittelen ”Preiswürdig” består av en utstilling arbeider av unge bergensdesignere. KHiB-professor Dave Vikøren ved Avd. for design er kurator for utstillingen.Tidligere KHiB-student Lars Tornøe skal holde et foredrag om masterprosjektet sitt 12. juni. Han skal også delta på en paneldebatt om design med temaet "Er designs formspråk et globalt språk eller finnes det nasjonale særtrekk?" sammen med norske og tyske designere, produsenter og studenter, samme dag. I tillegg til norsk design skal norsk film, blant annet ”Elling III”, norsk litteratur og norsk musikk presenteres på festivalen.

Festivalen pågår i perioden 7.-15. juni 2007. KHiBs deltakelse på festivalen er et samarbeid med Den norske ambassaden i Berlin.


Klikk her for overskt over møblenesom stilles ut 
presselink fra den norske ambassade 




























 

No comments:

Post a Comment