12 November 2005

KHiB studenter presentert i InteriørmagasinetTo 3. års Bachelorstudenter ved Kunsthøgskolen i Bergen avdeling Rom-, møbeldesign/ Interiørarkitektur representerer dagens møbeltrend i Interiørmagasinet.

Desember/ januarutgaven av Interiørmagasinet har som hovedtema tre. Artikkelen "Kjærlighet til tre" av Kari Osvold beskriver bruken av tre som materiale og dets egenskaper i arkitektur, møbler og interiør fra ca 800 år gamle tømmerhytter til helt moderne design.
I denne sammenheng er to av skolens avgangsstudenter representert – Katrine Vestøl og Siv Lier Jahnsen, med henholdsvis stolene ForRest og Frøy. ForRest er en elegant laminert skallstol med romlige og taktile kvaliteter. Stolens konstruksjon skaper god bevegelighet i rygg og sete i tillegg til et flott lys- og skyggespill. Frøy har en mer tidløs karakter. Stolen er utformet i heltre og har et klassisk men samtidig moderne uttrykk. Disse stolene og de andre som nevnes i artikkelen, representerer to ulike teknikker og uttrykk innen moderne møbeldesign i tre.

No comments:

Post a Comment